Pans
El nostre pa és el producte que ens diferencia de la competència i és el vaixell insígnia de la casa.
Cada dia elaborem els nostres pans de manera artesanal.
Els pans tots són del dia.
Utilitzem la massa mare que portem refrescant i cuidant des de fa més de vint anys.
Els nostres mètodes són artesanals, fent servir molt poca maquinària. Fem servir farines de qualitat i apostem per la incorporació de nous productes que aportin un valor afegit, com ara les farines ecològiques i de proximitat.
Els tipus de pans que elaborem són molt variats:
- Pans tradicionals com ara el pa de pagès, la coca de pa, la barra de quart, o els pans de Viena.
- Pans de farines diverses, com farines de blat, sègol, espelta, blat egipci.
- Pans integrals, de blat, de blat egipci i d’espelta.
- Pans de farines ecològiques i de proximitat, com l’espelta integral o el blat egipci (kamut).
- Pans amb productes afegits que ens aporten quelcom més, com el pa d’olives, el pa de cúrcuma i avellanes, de granes, de nous, de formatge, etc…