Pastisseria
La pastisseria la vàrem introduir al nostre ventall de productes cap al 2007. De mica en mica hem anat aprenent i hem incrementat el nombre de productes. Tot i això hem de remarcar que nosaltres ens considerem forn de pa i la pastisseria és un complement que tenim per oferir quelcom més als nostres clients.
El fet de tenir les botigues tancades els diumenges i dies festius fa que la pastisseria no sigui el nostre producte estrella. Tot i això els productes que fem tenen molta acceptació. La clau ha estat des del començament apostar per les formulacions de tota la vida, utilitzant bones matèries primeres, i rebutjant la utilització de preparats i mixos, de procedència industrial, que hi ha al mercat avui dia. Així aconseguim que els nostres productes tinguin uns sabors i unes textures naturals que fan que pels qui se’ls mengen el seu cos els assimili molt bé, sense sensacions de males digestions, o pesos a l’estómac, o mal regust de boca, que a vegades ens proporciona la ingesta de productes industrials. Fem magdalenes, galetes, pans de pessic, braços de gitano, pastissos, porcions de pastissos, melindros, etc… Un dels productes estrella és el pa de pessic, superconegut al poble en les festes d’aniversari dels infants.