Qui som
Vàrem agafar les regnes del negoci familiar l’any 2002. Llavors la fleca comptava amb botiga i obrador en el mateix local. Un negoci obsolet tant en instal·lacions com en mètodes de treball i tipus de productes. A poc a poc vàrem anar introduint més varietats de productes tant de pa com de brioixeria. I més endavant també de pastisseria.
L’any 2005 obrirem la nostra segona botiga i degustació. L’any 2008 vam treure tota la maquinària obsoleta i vam començar a treballar amb les masses en repòs en bloc i a treballar més manualment. L’any 2011 per encàrrec de l’àrea de turisme de l’Ajuntament, vàrem col·laborar en la creació d’una nova coca per al nostre poble, la “Coca de Palau”.
L’any 2015 traslladarem l’obrador de tota la vida a una nau industrial. Finalment, el 2021 vàrem obrir la tercera botiga, tot coincidint amb un canvi d’imatge i de filosofia d’empresa, ens vam centrar en el nostre producte estrella, el pa, i vam introduir productes amb farines ecològiques i integrals. El dia d’avui, elaborem tot el nostre producte de manera artesanal.
Utilitzem formulacions on les matèries primeres són les bàsiques, naturals i sempre de qualitat. Treballem amb la nostra massa mare que refresquem i cuidem cada dia. Treballem amb el concepte de fermentacions en bloc. Elaborem tot un nou ventall de pans amb productes afegits, com ara fruits secs o llavors, pans de farines integrals o masses altament hidratades.